Răzvan Rădulescu Blog

Innovatie Arhiva

miercuri

17

februarie 2021

0

COMENTARII

duminică

29

iulie 2018

0

COMENTARII

Întrebări existențiale despre carnea artificială

Scris de , Publicat în Innovatie, Locuri, Ganduri & Povesti, Technology

În unul dintre weekend-urile trecute mi-am petrecut o dimineață întreagă citind despre carnea de cultură (cultured meat) / carnea crescută în laborator (lab-grown meat). Așa am ajuns să aflu în primul rând că există și apoi că deja s-au deschis restaurante în state care comercializează burgeri și crispy strips din carne artificială.

(mai mult…)

luni

9

iulie 2018

0

COMENTARII

Scribit – plotter digital vertical pentru perete

Scris de , Publicat în digital, tech & science, Innovatie, Technology

Scribit este un robot care îți permite să desenezi pe perete orice conținut dorești. Poți face acest lucru din aplicația de mobil, iar când te plictisești, Scribit poate șterge și desena altceva.

Practic, cu Scribit poți să transformi orice perete dorești în foaia ta de desen și/sau spațiu distracție. De aemenea poate fi super folositor pentru că îl poți folosi ca modalitate de transmitere a informațiilor, de exemplu, poate afișa update-uri din contul de social media sau poate reda prognoza meteo. (mai mult…)

marți

19

iunie 2018

0

COMENTARII

Șoselele din plastic alb care produc energie verde

Scris de , Publicat în digital, tech & science, Innovatie, Locuri, Ganduri & Povesti, Technology

O să glumesc și o să susțin că nu este un lucru rău că încă nu avem infrastructură bună în România. Asta pentru că trămi vremuri ale inovației accelerate, iar în materie de drumuri ne putem gândi că peste 5 ani am putea avea drumuri albe de plastic, cu panouri solare și turbine eoliene încorporate, care transformă lumina și vântul produs de mișcarea mașinilor în energie.

(mai mult…)

duminică

4

februarie 2018

0

COMENTARII

Păreri despre Amazon GO

Scris de , Publicat în digital, tech & science, good aps & software, Innovatie, News, Technology

După 5 ani în care a lucrat la acest proiect, Amazon a deschis în Seattle primul ”supermarket” – plin de senzori și camere, fără coș, fără casieri și fără paznic.

Cum funcționeaza?

Instalezi o aplicație, o scanezi și intri în magazinul de 162 metri pătrați. Spațiul este împânzit de camere video, coduri și senzori. Alegi produsele, le bagi în geantă/ghiozdan/buzunar și pleci. La final Amazon îți ia automat banii de pe card. (mai mult…)

miercuri

21

octombrie 2015

0

COMENTARII

marți

13

octombrie 2015

0

COMENTARII

vineri

27

martie 2015

0

COMENTARII

sâmbătă

21

februarie 2015

0

COMENTARII

Booty Drum – device-ul cu care poti sa faci muzica dansand din fund

Scris de , Publicat în Innovatie, Technology

booty base

Booty Drum este rezultatul colaborarii dintre un producator de casti audio – AIAIAI, Branko – membru al Buraka Som Sistema, dansatoarea Twerk Queen Louise si compania daneza de design si tehnologie Owow. Proiectul Real Booty Music a incercat sa vada daca “it’s possible to change the perception of twerking through placing it in a technology-driven, creative context”. In final a reusit sa creeze un instrument inedt.

(mai mult…)

miercuri

28

ianuarie 2015

0

COMENTARII