Răzvan Rădulescu Blog

News reaction Arhiva

sâmbătă

15

mai 2021

0

COMENTARII

miercuri

27

ianuarie 2021

0

COMENTARII

sâmbătă

12

decembrie 2020

0

COMENTARII

București fără apă caldă – Capitala “pierde” 48.000 tone de apă fierbinte pe zi

Scris de , Publicat în News reaction, Opinia mea

bucuresti pierde 2000 de tone de apa pe ora

2020. E frig. Multe locuințe din Capitală, încă racordate de sistemul de încălzire centralizat, nu primesc căldură. Conform ultimelor știri, din cauza conductelor nereparate, se risipesc 2000 de tone de apă pe oră – echivalentul a 19 bazine olimpice pe zi.

Dacă ai ajuns să citești ce scriu aici pobabil că ai unul dintre următoarele trei scopuri:

  • vrei să înțelegi ce se întâmplă
  • vrei să știi cum să treci peste această situație dificilă
  • vrei să râzi de Bucureșteni

Pentru primele două voi încerca să pun lucrurile cât de cât în perspectivă și să povestesc ce am aflat și ce am făcut eu ca să depășesc situația. Să râd de situație nu pot, că nu mai e amuzant pentru mine – trăiesc în condiții din ce în ce mai nasoale de doi ani de zile. Dar sunt sigur că dacă ai umorul bine dezvoltat, poti găsi resurse pentru a te amuza citind mai departe.

(mai mult…)

sâmbătă

13

iunie 2020

0

COMENTARII

Cum ieșim din criza economică generată de CoVid?

Scris de , Publicat în News reaction, Opinia mea

Guvernele din toată lumea pompează bani în economie și s-ar putea să testăm mai devreme decât ne-am închipuit salariul gratuit de subzistență. Chiar înainte de a ne fi traiul asigurat 100% de roboți și linii de producție, așa cum s-a vehiculat.

Pe toată planeta oameni au rămas fără locurile de muncă, iar unele dintre acestea nu vor re-apărea niciodată. În ciuda infuziei monetare, economia la nivel mondial formează o prăpastie între câteva companii de tech care prosperă și altele, majoritatea din domenii tradiționale care se chinuie să supraviețuiască acestei perioade.

Să iei bani degeaba, deși poate suna bine, e total nesănătos însă, pentru că atunci când toată lumea are bani mulți și bunurile încep să coste bani mulți. Și iată inflația.

(mai mult…)

joi

4

iunie 2020

0

COMENTARII

Hai să nu facem educație sexuală în școli deloc

Scris de , Publicat în News reaction, Opinia mea

Opresc la semafor. Afară, murdară și tremurând de frig, văd o fată. Ține în brațe un bebeluș la fel de murdar și cerșește, dar nu mă mai cutremură. M-am desensibilizat. Mă gândesc însă cu tristețe că am eșuat ca societate.

Zilele astea, Camera Deputaților, după ce a rezolvat toate problemele țării a zis să mai rezolve ceva. Erau probleme grave cu cele două-trei ore de Educație Sexuală din anul școlar. Așa că a votat o lege care aduce două modificări mici: Schimbă numele în Educație Sanitară și condiționează participarea (elevii trebuie să aducă hârtie semnată de părinți pentru a putea participa).

(mai mult…)

duminică

4

februarie 2018

0

COMENTARII

Păreri despre Amazon GO

Scris de , Publicat în News reaction, Opinia mea

După 5 ani în care a lucrat la acest proiect, Amazon a deschis în Seattle primul ”supermarket” – plin de senzori și camere, fără coș, fără casieri și fără paznic.

Cum funcționeaza?

Instalezi o aplicație, o scanezi și intri în magazinul de 162 metri pătrați. Spațiul este împânzit de camere video, coduri și senzori. Alegi produsele, le bagi în geantă/ghiozdan/buzunar și pleci. La final Amazon îți ia automat banii de pe card. (mai mult…)

marți

16

februarie 2016

0

COMENTARII

joi

20

noiembrie 2014

0

COMENTARII

Black friday 2014 – cumparaturi online in doliu

Scris de , Publicat în News reaction, Opinia mea

Si anul acesta, zeci de magazine online din romania sarbatoresc Vinerea Neagra (Black Friday). Am luat asadar internetul la puricat sa aflu ce e de remarcat si sa vad ce anume imi trebuie. Sau poate ca, desi nu imi trebuie, ma vor convinge valurile reducerilor de Black Friday.

Black friday 2014

Am inceput cautarile pe Elefant.ro . Ca sa fiu sincer a fost mai mult din curiozitate. Elefantii au niste preturi atat de mici ca m-am intrebat sincer daca se poate mai jos de-atat. Spre uimirea mea e poate – au chiar si reduceri de 91% la carti si, pentru mobila, jucari, parfumuri, ceasuri si altele reducerile sunt in jur de 50-60%. (mai mult…)