Răzvan Rădulescu Blog

Promovare / Campanii Arhiva

marți

30

iulie 2019

0

COMENTARII

joi

25

ianuarie 2018

1

COMENTARII

Susține patrimoniul cultural tradiţional al României în Campionatul de Bine!

Scris de , Publicat în Locuri, Ganduri & Povesti, Marcomm, Promovare / Campanii

Proiectul Gazde bune în case bătrâne al asociației Sinaptica, program de dezvoltare locală prin patrimoniu cultural, a ajuns finalist în cadrul Campionatului de Bine.

Campionatul de Bine este o competiție dedicată organizațiilor neguvernamentale și vizează finanțarea proiectelor sociale prin intermediul donațiilor individuale. Pe perioada competiției proiectele sunt ”votate” de susținători prin donații (valoare & număr de donatori), urmând ca la final organizatorii să recompenseze primele 3 proiecte prin dublarea sumei strânse, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câștigător.

(mai mult…)

marți

28

iunie 2016

2

COMENTARII

#GascaLuiCoubertin – nationala de voluntari calificata la RIO 2016

Scris de , Publicat în Locuri, Ganduri & Povesti, News, Promovare / Campanii

Sunt aproximativ 100 de sportivi romani calificati pentru Jocurile Olimpice de la Rio de anul acesta. Toti au trecut probe grele de calificare si merita sustinerea si recunoștinta noastra, a tuturor.

Vreau insa, sa va povestesc astazi de alti 6 romani care au prins calificarile #RIO2016.

Este vorba de #GascaLuiCoubertin – 6  dintre cei 50.000 de voluntari din toata lumea,  care vor face lucrurile sa se intample in Brazilia peste 38 de zile.

(mai mult…)

miercuri

30

martie 2016

0

COMENTARII

Nu vrei să cunoști o persoană cu autism?

Scris de , Publicat în Evenimente, Muzica & Filme, Promovare / Campanii

Festivalul Mintilor Frumoase 2016

Poate că acest gând te sperie putin. Chiar și așa, nu ai de ce să refuzi! În cadrul mini-festivalului cu tema autismului Zilele Minților Frumoase ai trei șanse de a cunoaște, prin intermediul ecranului, viața unei persoane care suferă de tulburări de spectru autist si a familiei sale.

Filmele vor rula în perioada 31 Martie – 2 Aprilie la Hollywood Multiplex – Mall Vitan iar intrarea la film este gratuită, în limita locurilor disponibile, pe bază de invitație. Click aici pentru a obține o invitație dublă gratuită  sau vizitează pagina de facebook a evenimentului.

(mai mult…)

joi

10

septembrie 2015

0

COMENTARII

Oricum, e mai bine in tribuna! #haistejarii

Scris de , Publicat în Locuri, Ganduri & Povesti, Promovare / Campanii

haistejariiub

Am trait toata copilaria langa un teren de rugby. Am lucrat si mai ales baut adesea la barul de langa el.

Despre rugby am invata si am apreciat mai tarziu. Jocul asta al barbatilor adevarati – un joc la care trebuie sa inaintezi pasand doar inapoi. Este un joc in care putini ajung sa faca performanta. Asta pentru ca e greu, pentru ca nu poti sa te fofilezi si pentru ca foarte multi dintre cei care incearca ajung sa sufere accidentari inainte de a ajunge sus. (mai mult…)

marți

20

ianuarie 2015

0

COMENTARII

joi

9

octombrie 2014

6

COMENTARII

sâmbătă

15

martie 2014

0

COMENTARII

35 milioane – imagini gratuite de la Getty

Scris de , Publicat în Made my day, News, Promovare / Campanii

Incepand cu 6 Martie 2014 Getty ofera imagini gratis pentru folosire necomerciala prin modul embed. Aceasta este noua strategie a site-ului de combatere a pirateriei.

Unul dintre cele mai mari site-uri de tip banca de imagini, Getty Images, permite de acum utilizarea imaginilor din arhiva gratuit, in scopuri necomerciale. Peste 35 de milioane de imagini pot fi acum publicate pe bloguri sau utilizate in proiecte fara a mai fi necesara achizitia lor.

Imaginile sunt preluate cu codul embed de pe siteul Getty (asemanator preluarii filmelor Youtube). Rezolutia maxima este de 549x465px si nu exista optiuni de modificare a rezolutiei sau de reincadrare. Afisarea se face fara watermark, iar sub imagine sunt afisate sigla Getty Images, numele fotografului si linkuri de redistribuire pe retelele sociale.

(mai mult…)

vineri

14

februarie 2014

0

COMENTARII

Google Ad Grants promovare gratuita pentru ONG-uri

Scris de , Publicat în News, Promovare / Campanii, Vesti Bune

Incepand cu 13 februarie 2013, Google Ad Grants ofera ONG-urilor din Romania granturi in valoare de 10.000$ pe luna pentru  promovare. Grantul este oferit sub forma de reclama AdWords.

Ce este Google Ad Grants?

Google Ad Grants este ramura non-profit a programului AdWords, instrumentul Google de publicitate online. Astfel organizatiile non-profit pot sa-si promoveze misiunile si initiativele pe Google.ro.

Cum functioneaza Google Ad Grants?

ONG-urile au posibilitatea, ca prin campanii de PPC bine puse la punct, cu mesaje potrivite si corect target-ate, sa se faca auzite in mediul online. Animatia urmatoare releva destul de bine esenta sistemului: (mai mult…)