Răzvan Rădulescu Blog

miercuri

29

martie 2017

0

COMENTARII

Reteta pentru CEVA de la KFC

Scris de , Publicat în Great Ads of the World

Noul spot KFC se invarte in julul lui CEVA. Reteta magica a acestui videoCEVA tine de urmatoarele ingrediente: O idee simpla dar foarte clara + vocea lui DOC + Magia lui Hypno.
Parca vad cum a fost la pitch si cum a vandut McCann ideea.  Nu e asa ca din cand in cand va este pofta de CEVA? Nu stiti exact ce, dar stiti ca vreti CEVA!  

“De aceasta data, ne-am propus sa folosim „ceva”- ul din expresiile uzuale ale oamenilor atunci cand se refera la mancare si chiar sa-l inlocuim cu o serie de produse care se regasesc in meniurile restaurantelor noastre” Monica Eftimie, Chief Marketing Officer.

Treaba este ca ideea este atat de simpla incat, de una singura, ar fi fost prea putin. Pentru ideile astea simple, ca sa iasa bine, ai nevoie de o super executie.

Iar de asta s-a ocupat HYPNO (Bogdan Moldoveanu). Tipul asta sta deja in spatele ultimului videoclip Parov Stelar si a multor alte productii video de exceptie: Jurak, Afo, Subcarpati, OCS etc.

Pentru ca totul sa fie maxim de fain, spotul este narat de DOC (Vlad Munteanu). Nu ma prind exact daca este inaine sau imediat dupa ultima vizita in Amsterdam, dar oricum suna destul de lenes cat sa fie cool.

In cazul in care vi s-a facut pofta de CEVA, verificati la KFC, vine la 5 lei, sub diverse forme.

PS: Deja aud replicile din urmatorul episod Ombladon-DOC

Deci? Parerea ta care este?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *