Răzvan Rădulescu Blog

Made my day Arhiva

joi

17

decembrie 2020

0

COMENTARII

Informații despre Vaccinul Anti Covid

Scris de , Publicat în Made my day, News

Lăsând deoparte părerilor antivacciniștilor, care nu acceptă nici logica, nici știința și se bazează pe imunitatea de grup oferită de majoritatea vaccinată a comunității, cu toții avem însă întrebări despre acest vaccin anti CoVid 19 și a efectelor sale.

Deși nu pot să garantez pentru corectitudinea totală a următoarelor informații, pot să vă spun totuși că am încredere în competențele oamenilor care au validat aceste informații la rândul lor. Sunt specialiști & medici pe care îi urmăresc sau îi cunosc direct. Și mai pot spune încă de acum că eu sunt hotărât să mă vaccinez anti covid când acest lucru va fi posibil în România.

(mai mult…)

sâmbătă

15

martie 2014

0

COMENTARII

35 milioane – imagini gratuite de la Getty

Scris de , Publicat în Made my day, News, Promovare / Campanii

Incepand cu 6 Martie 2014 Getty ofera imagini gratis pentru folosire necomerciala prin modul embed. Aceasta este noua strategie a site-ului de combatere a pirateriei.

Unul dintre cele mai mari site-uri de tip banca de imagini, Getty Images, permite de acum utilizarea imaginilor din arhiva gratuit, in scopuri necomerciale. Peste 35 de milioane de imagini pot fi acum publicate pe bloguri sau utilizate in proiecte fara a mai fi necesara achizitia lor.

Imaginile sunt preluate cu codul embed de pe siteul Getty (asemanator preluarii filmelor Youtube). Rezolutia maxima este de 549x465px si nu exista optiuni de modificare a rezolutiei sau de reincadrare. Afisarea se face fara watermark, iar sub imagine sunt afisate sigla Getty Images, numele fotografului si linkuri de redistribuire pe retelele sociale.

(mai mult…)