Razvan Radulescu

vineri

4

octombrie 2019

0

COMENTARII

Uber-minutele sau cum te “fură” Uber

Scris de , Publicat în Locuri, Ganduri & Povesti

Uber ajunge în doar 5 minute. Dar cât de lung este un uber-minut? Din experiența mea, un minut, atunci când e implicat Uber, poate să dureze până la de 4 ori mai mult decât în realitate.

Tocmai ai comandat Uber și aplicația te anunță că șoferul va ajunge la tine în 5 minute. Trece un minut, aplicația se actualizează și observi că în doar 4 minute mașina va fi adresă.

Cobori și te îndrepți către locația de pickup, dar când te uiți la aplicație mai ai tot 4 minute de așteptat. Alte doua minute și mai ai tot 4 minute de așteptat…

Dacă ai noroc, până la urmă ajunge la timp. Dacă ai și mai mult “noroc” ești notificat că ți se caută o altă mașină. Un minut adevărat și gata, noul șofer va ajunge la tine în 6 uber-minute. Ha! De data asta a funcționat. Încă un minut și gata. Rezolvat.

Altă dată aștepți 10 minute să treacă uber-minutul ăla în care trece de semafor să ajungă la tine. E de înțeles! Când plouă, uber-minutele trec mai greu.

Odată ce ai ajuns în masină, aplicația estimeaza un ETA de 14 uber-minute. Darle faci tu să pară că treac mai repede folosind social-media minute.

Și uite așa te “fură” Uber, ascunzându-ți faptul că măsoară timpul în estimări pe care tu le iei de bune!

În cazul tău cam cât de lung este un uber-minut?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *