Răzvan Rădulescu Blog

Creativitate Arhiva

marți

30

iulie 2019

0

COMENTARII

marți

26

iunie 2018

0

COMENTARII

Primul festival de #streetart din București

Scris de , Publicat în Creativitate, Events / Campaigns, Opinia mea

Outline Festival îl aduce pe Brancuși înapoi acasă și pune Bucureștiul pe harta marilor capitale ale lumii în ceea ce privește arta stradală. În cadrul evenimentului 8 artiști de street art pictează 660 de metri pătrați pe mai multe clădiri din oraș cu opere renumite din portofoliul lui Brancuși, dar și picturi cu elemente din natură, galaxie și din tradiția românească.

Într-o seară ne-am trezit vorbind, la bere, despre cât de cool este muralul cu Brancuși de pe peretele centralei termince din spatele bulevardului Ștefan cel Mare. Nu a durat mult și au început să apară postări pe facebook, instagram, preluări ale comunicatului de presă și știri la TV. Așa am ajuns să aflu că festivalul a fost pus la cale de Asociația EDIT de la care am obținut mai multe informații.

(mai mult…)

miercuri

29

martie 2017

0

COMENTARII

marți

14

martie 2017

0

COMENTARII

marți

29

noiembrie 2016

0

COMENTARII

miercuri

6

aprilie 2016

0

COMENTARII

marți

17

noiembrie 2015

0

COMENTARII

luni

13

aprilie 2015

0

COMENTARII

marți

20

ianuarie 2015

0

COMENTARII

marți

26

august 2014

0

COMENTARII

Vechi portrete romanesti restaurate de Jane Long (tutorial inclus)

Scris de , Publicat în Creativitate, Resurse & Soluții

Jane Long, fotograf, stabilita in Australia, a restaurat o serie de portrete romanesti de la sfarsitul primului razboi mondial. Imaginile au fost facute de Costica Acsinte – fotograf din Slobozia, de meserie aviator (neoficial fotograf de razboi).

Portretele executate la studioul Foto Splendid C Acsinte deschis de aviatorul roman, proaspat intors din razboi, au fost restaurate de Jane Long. Aceasta a retusat, a colorat si a aplicat magia Photoshop, reusind sa obtina rezultate impresionante.

portrete romanesti restaurate 1 (mai mult…)