Razvan Radulescu

Online & Social Media Arhiva

joi

24

noiembrie 2016

0

COMENTARII

joi

6

octombrie 2016

0

COMENTARII

5 chestii faine de la Webstock 2016

Scris de , Publicat în Evenimente, Online & Social Media

Cea de-a noua editie Webstock a avut loc pe 30 septembrie 2016, la JW Marriott Grand Hotel. La finalul sesiunilor de conferinte a avut loc Gala Webstock Awards, unde au fost premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc.

Ar fi multe de povestit, dar nu imi propun sa fac procesul etapei, vreau sa va spun cu ce am ramas in minte dupa participare. (mai mult…)

miercuri

24

februarie 2016

0

COMENTARII

vineri

19

februarie 2016

0

COMENTARII

sâmbătă

29

august 2015

0

COMENTARII

marți

31

martie 2015

4

COMENTARII

joi

20

noiembrie 2014

0

COMENTARII

Black friday 2014 – cumparaturi online in doliu

Scris de , Publicat în Online & Social Media

Si anul acesta, zeci de magazine online din romania sarbatoresc Vinerea Neagra (Black Friday). Am luat asadar internetul la puricat sa aflu ce e de remarcat si sa vad ce anume imi trebuie. Sau poate ca, desi nu imi trebuie, ma vor convinge valurile reducerilor de Black Friday.

Black friday 2014

Am inceput cautarile pe Elefant.ro . Ca sa fiu sincer a fost mai mult din curiozitate. Elefantii au niste preturi atat de mici ca m-am intrebat sincer daca se poate mai jos de-atat. Spre uimirea mea e poate – au chiar si reduceri de 91% la carti si, pentru mobila, jucari, parfumuri, ceasuri si altele reducerile sunt in jur de 50-60%. (mai mult…)

miercuri

24

septembrie 2014

0

COMENTARII

vineri

16

mai 2014

0

COMENTARII

Cum sa accesezi muzica si filme online

Scris de , Publicat în Online & Social Media

Nu ai acces la servicii, muzica si filme online din cauza faptului ca nu esti in tara potrivita?

Exista o frustrare pe care o simti atunci cand esti respins, atunci cand accesul iti este interzis. Este si mai apasatoar sentimentul atunci cand motivul nu tine de tine.

Intr-o zona in care democratia si mai ales libertatea de exprimare si liberul acces ar trebui sa guverneze, se intampla totusi sa gasesti usi inchise.

imagine servicii audio si filme online indisponibile in romania

Am simtit aceasta frustrare atunci cand am cautat un videoclip pe youtube si nu l-am putut accesa pentru ca sunt din Romania. Acelasi sentiment cand am vrut sa platesc abonamentul pentru servicii precum Netflix, Hulu sau Spotify si am fost intampinat cu acelasi tip de raspuns: „Ne pare foarte rau dar nu se poate”. (mai mult…)

sâmbătă

15

februarie 2014

0

COMENTARII

Facebook fraud video. Adevarat sau nu?

Scris de , Publicat în Online & Social Media

Concluzia videoclipului intitulat Facebook Fraud, devenit deja viral, este ca bancile de like-uri au stricat sistemul de promovare facebook, iar reteaua nu recunoaste pentru a nu-si pata imaginea.

Rezumatul Facebook Fraud

Filmul descrie cum sistemul de promovare facebook ar fi compromis de activitatea bancilor de like-uri. In tari precum India exista firme ai caror angajati creeaza conturi false pe care le folosesc pentru a da like-uri contracost (aprox. 70$ per 1.000 like-uri).

Desi Facebook interzice aceasta practica, pentru a nu fi depistate si sterse, utilizatorii conturilor false dau like-uri si altor pagini. Dand like-uri paginilor care platesc facebook, pentru a promova mesaje sau reclame pentru pagini ori produse, aceste conturi ingreuneaza si scumpesc procesul de comunicare. (mai mult…)