Razvan Radulescu

Made my day Arhiva

miercuri

7

martie 2018

0

COMENTARII

duminică

4

februarie 2018

0

COMENTARII

Păreri despre Amazon GO

Scris de , Publicat în good aps & software, Made my day, technology for good

După 5 ani în care a lucrat la acest proiect, Amazon a deschis în Seattle primul ”supermarket” – plin de senzori și camere, fără coș, fără casieri și fără paznic.

Cum funcționeaza?

Instalezi o aplicație, o scanezi și intri în magazinul de 162 metri pătrați. Spațiul este împânzit de camere video, coduri și senzori. Alegi produsele, le bagi în geantă/ghiozdan/buzunar și pleci. La final Amazon îți ia automat banii de pe card. (mai mult…)

joi

25

ianuarie 2018

1

COMENTARII

Susține patrimoniul cultural tradiţional al României în Campionatul de Bine!

Scris de , Publicat în Locuri, Ganduri & Povesti, Made my day

Proiectul Gazde bune în case bătrâne al asociației Sinaptica, program de dezvoltare locală prin patrimoniu cultural, a ajuns finalist în cadrul Campionatului de Bine.

Campionatul de Bine este o competiție dedicată organizațiilor neguvernamentale și vizează finanțarea proiectelor sociale prin intermediul donațiilor individuale. Pe perioada competiției proiectele sunt ”votate” de susținători prin donații (valoare & număr de donatori), urmând ca la final organizatorii să recompenseze primele 3 proiecte prin dublarea sumei strânse, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câștigător.

(mai mult…)

marți

29

noiembrie 2016

0

COMENTARII

joi

17

noiembrie 2016

0

COMENTARII

joi

19

noiembrie 2015

0

COMENTARII

miercuri

21

octombrie 2015

0

COMENTARII

Levitand in prezent

Scris de , Publicat în Made my day

inapoi in viitor - hoverboard

Astazi este Back to the future Day. Ocazie cu care scriu despre hoverboards – placile care leviteaza. In partea a doua a filmului Back to the future Marty McFly a „folosit” pentru prima data un hoverboard pe data de 21 0ct 2015.

(mai mult…)

marți

13

octombrie 2015

0

COMENTARII

vineri

27

martie 2015

0

COMENTARII

sâmbătă

21

februarie 2015

0

COMENTARII

Booty Drum – device-ul cu care poti sa faci muzica dansand din fund

Scris de , Publicat în Made my day

booty base

Booty Drum este rezultatul colaborarii dintre un producator de casti audio – AIAIAI, Branko – membru al Buraka Som Sistema, dansatoarea Twerk Queen Louise si compania daneza de design si tehnologie Owow. Proiectul Real Booty Music a incercat sa vada daca „it’s possible to change the perception of twerking through placing it in a technology-driven, creative context”. In final a reusit sa creeze un instrument inedt.

(mai mult…)