Razvan Radulescu

luni

27

februarie 2017

0

COMENTARII

Lansare City Hunt in Bucuresti

Scris de , Publicat în Evenimente, Locuri, Ganduri & Povesti

Pe 9 aprilie va avea loc prima editie oficiala a City Hunt RO – vanatoarea de comori urbane. Dupa mai multe editii de test, ajustari, branding si lansarea platfomei web cityhunt.ro, odata cu venirea primaverii, dam startul unei noi aventuri urbane.

Din luna aprilie, toti cei aflati in cautarea unei aventuri pot alege una dintre experientele interesante din mijlocul Bucurestiului pe care l-am pregatit impreuna cu un grup entuziast de prieteni cu scopul principal de a cunoaste oameni noi si de a ne distra in oras.

Am pornit de la principiul  unui clasic treasure hunt peste care am turnat tot ce-am gasit mai interesant. Apoi l-am testat de cateva ori avand grija sa aducem de fiecare data imbunatatiri, tinand cont in primul rand de feedback-ul participantilor.

Imi permit sa spun ca a iesit o treaba tare interesanta: treasure hunt + echipe + foto + provocari + premii + party. Poate nu pare extraordinar, dar asta doar pentru ca #CityHuntRO este mai degraba ceva ce trebuie incercat prentu a fi inteles pe deplin.

Din punctul nostru de vedere este o activitate citadina potrivita pentru toti cei cu varste intre 7 si 70 de ani.

  • Este potrivita tuturor celor care au inca chef de viata, de joaca, de cunoscut oameni si de vazut orasul din alte unghiuri decat cele obisnuite
  • Un bun prilej de a petrece timp cu familia sau de a te distra cu prietenii
  • Pentru turistii poate fi un mod inedit de a cunoaste orasul si locuitorii
  • Penru firmele din Bucuresti si din apropiere poate fi o alternativa extrem de ieftina de teambuilding

Inscrierile se fac pe site iar pana pe 9 aprilie va las aici prezentarea #cityhuntro si cateva fotografii de la sesiunile in cadrul carora am pilotat conceptul, pe care le gasiti si pe pagina de facebook.

Cum ti se pare? Ne vedem la vanatoare?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *