Razvan Radulescu

Locuri, Ganduri & Povesti Arhiva

vineri

12

mai 2017

0

COMENTARII

Impresii & povesti de la Chateu Vartely

Scris de , Publicat în Locuri, Ganduri & Povesti

Chateau Vartely este o vinarie relativ noua din Orhei – Republica Moldova, care a ajuns insa destul de rapid emblematica. A fost a doua mea vizita la frati si a doua vizita la o vinarie moldoveneasca.

Inainte sa va povestesc despre vinuri, vreau sa va avertizez ca, desi nu am niciun fel de pregatire, limba mea are intotdeauna o opinie atunci cand este vorba de gusturi. Voi povesti oricum prea putin despre calitatile vinurilor, ci mai degraba despre impresiile care mi-au ramas dupa vizita.

(mai mult…)

luni

27

februarie 2017

0

COMENTARII

luni

6

februarie 2017

0

COMENTARII

joi

8

decembrie 2016

3

COMENTARII

Concurs cu Atelaje Canine la Tusnad

Scris de , Publicat în Evenimente, Interviu, Locuri, Ganduri & Povesti

Intre 28 si 29 ianuarie 2017, in Harghita, la Baile Tusnad se va desfasura o noua editie a competiei de sprint cu atelaje canine.

Prima mea vizita, prin 2010 cred, in Tusnad, a coincis cu prima intalnire cu atelaje canine. Nu mai vazusem decat in filme. In vara anterioara il cunoscusem pe Lotyi, unul dintre organizatori cu care am baut de fericire pe varf de munte intr-o seara pentru ca obtinuse finantare pentru concurs. Mi-a povestit despre eveniment si mi-a spus ca trebuie sa merg sa fiu fotograf. Si am mers.
(mai mult…)

vineri

25

noiembrie 2016

0

COMENTARII

vineri

21

octombrie 2016

0

COMENTARII

vineri

16

septembrie 2016

0

COMENTARII

Parcarea in Bucuresti – un joc fara reguli clare

Scris de , Publicat în Locuri, Ganduri & Povesti

Scriu randurile astea pentru ca am niste dileme. Dileme transformate in frustrare pentru ca nu gasesc acceptabila situatia locurilor de parcare din Bucuresti.

parcare in bucuresti

Simt ca trebuie sa mentionez de la inceput ca locuiesc in Bucuresti de la 2 ani si am carnet de 10 ani – tot de atata timp conduc aproape zilnic in acelasi oras.

M-am mutat de doua ori in ultimii 6 ani. Pe cand stateam cu ai mei, tata se ocupa de locul de parcare, il platea, il vopsea si ne bucuram de el impreuna. Chiar daca la un moment dat parcam 3 masini pe acelasi loc de parcare sau, mai bine zis, in jurul aceluiasi loc de parcare. Din cauza asta mai apareau discutii cu vecinii pe tema „ala e locul meu pentru ca parchez acolo de doi ani” sau „ala e locul meu pentru ca eu am avut primul masina din tot blocul asta”. Dar ii cunosteam de mult timp si ne intelegeam. (mai mult…)

duminică

21

august 2016

0

COMENTARII

miercuri

3

august 2016

0

COMENTARII

marți

28

iunie 2016

2

COMENTARII

#GascaLuiCoubertin – nationala de voluntari calificata la RIO 2016

Scris de , Publicat în Locuri, Ganduri & Povesti, Promovare / Campanii

Sunt aproximativ 100 de sportivi romani calificati pentru Jocurile Olimpice de la Rio de anul acesta. Toti au trecut probe grele de calificare si merita sustinerea si recunoștinta noastra, a tuturor.

Vreau insa, sa va povestesc astazi de alti 6 romani care au prins calificarile #RIO2016.

Este vorba de #GascaLuiCoubertin – 6  dintre cei 50.000 de voluntari din toata lumea,  care vor face lucrurile sa se intample in Brazilia peste 38 de zile.

(mai mult…)