Razvan Radulescu

miercuri

23

august 2017

0

COMENTARII

Miche Marcu – un monstru plin de optimism

Scris de , Publicat în Interviu

Puțini oameni sunt atât de faini precum Miche și îmi pare rău că am ajuns atât de târziu să postez acest interviu pe blog. Îmi permit să spun, din proprie experiență, că și mai puțini oameni pot oferi atât de multe sfaturi despre viață (personală și profesională) fără să o ia pe arătură.

 

Interviu Miche Marcu 2014 / Compozitor, producator, advertising

Eyedrops Band

www.eyedrops.ro https://www.facebook.com/Ey… http://eyedropsband.bandcam… Muzica: Andrei Marica, Paul „Paicu” Manolescu, Adrian Maraloiu, Miche Marcu Versuri: „Paicu” / Producator muzical: Miche Marcu / Co-producator muzical: Andrei Marica Regia: Ion Puican Imagine: Florin Campeanu Edit: Doina Zavadschi Color Correction: Iulian Danciu Mulțumim: Refresh Vision, Ovidu Gyarmath E-atât de liniște-n cetate azi Copiii toți se-ascund pe după brazi Iar noi – noi alergăm goi…

Nu încep să povestesc unde l-am cunoscut pe Miche, dar în anul doi la master am avut de ”livrat” un interviu iar el era primul pe lista mea și a și acceptat destul de ușor să se lase filmat. Recunosc că este, dincolo de tutorialele online, singurul profesor pe care l-am avut cu adevărat la montaj, și sunt sigur că aș avea încă foarte multe de învățat.

Deși nu l-am mai întrebat, cred că ce s-a schimbat de la momentul filmării, este că între timp a devenit producătorul formației Eyedrops.

 

Deci? Parerea ta care este?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *