Razvan Radulescu

Despre mine

[column-group]

[column span=”1.5″]

 

Scriu, citesc, gandesc, desenez, socializez, multumesc frumos si visez.
Ca toti oamenii. Nu?

*nu neaparat in ordinea enumerarii si nu chiar cu mustata alaturata

[/column]
[column span=”1″]

un baiat circle logo[/column][/column-group]

Dincolo de blogul acesta pe care scriu atunci cand am ceva interesant de transmis, mai fac si alte treburi.

Prin 2004-2005 am inceput sa fac voluntariat si am ajuns in timp sa ma implic destul de mult in zona nonprofit – din 2007 lucrez impreuna cu oamenii frumosi de la Romanian Angel Appeal. Plecand de aici am ajuns sa cunosc extrem de multi oameni faini, sa calatoresc si sa descopar idei noi care mai tarziu au crescut in mine.

Am absolvit IT&Economie, Management si mai de curand Productie Multimedia – desi nu imi dau seama exact cat valoreaza. Poate mai interesant e ca am picat examenul la UNARTE.

De prin 2008, dupa ce mi-am luat hartiile de „fotograf” si „grafician”, am inceput sa ma vand ca freelancer si sa fac grafica, website design si fotografie. De fotografie pentru bani m-am lecuit de mult. Grafica inca mai produc.

Din 2011 a inceput sa ma fascineze advertising-ul, am trecut pe la IQAds Kadett, unde am reusit, impreuna cu multe chestii citite si vazute, sa imi fac o idee despre industrie.

In 2012 a fost prima editie a Campina Open MTB – Race for autism! – eveniment de fundraising pe care il coordonez, ajuns anul acesta la cea de-a 4-a editie si la 700 de concurenti la start.

Prin 2013 am pornit Brainie Studio, care vine cu solutii destepte in intampinarea clientilor cu business-uri care se dezvolta in zona online.

In toata perioada aceasta am incercat mai multe proiecte (in mare parte online), fiind, de felul meu, destul de antreprenor. Multe au disparut insa toate mi-au dat idei pentru altele noi.

In 2014, amintindu-mi ca scriam in 2006 🙂 am deschis unbaiat.ro – am cumparat domeniul intr-o perioada in care imi doream tare sa ies din zona de „un baiat” (stiti voi, atunci cand cineva stie un baiat care stie, poate, face, se ocupa).

Ne vedem fie aici fie… pe net.