Razvan Radulescu

Despre mine

 

un baiat circle logo

Scriu, citesc, gândesc, desenez, socializez, mulțumesc frumos și visez.
Ca toți oamenii. Nu?

*nu neaparat în ordinea enumerării și nu chiar cu mustața alăturată

Dincolo de blogul acesta pe care scriu atunci când am ceva interesant de transmis, mai fac și alte treburi.

Prin 2004-2005 am început să fac voluntariat și am ajuns în timp să mă implic destul de mult în zona nonprofit – din 2007 lucrez împreună cu oamenii frumoși de la Romanian Angel Appeal. Plecând de aici am ajuns să cunosc extrem de mulți oameni faini, să călătoresc și să descopăr idei noi, care mai târziu au crescut în mine.

Am absolvit IT & Economie, Management și mai apoi Producție Multimedia – deși nu imi dau seama exact cât valorează. Poate mai interesant este că am picat examenul la UNARTE.

De prin 2008, după ce mi-am luat hârtiile de „fotograf” și „grafician”, am inceput să mă vând ca freelancer și să fac grafică, website design și fotografie. De fotografie pentru bani m-am lecuit de mult. Grafica încă mai produc.

Din 2011 a început să mă fascineze advertising-ul, am trecut pe la IQAds Kadett, unde am reușit, cu ajutorul seminariilor și a altor  chestii citite, văzute și experimentate, sp îmi fac o idee despre industrie.

În 2012 a fost prima ediție Câmpina Open MTB  – eveniment de fundraising pe care îl coordonez, ajuns  în 2017  la cea de-a șasea editie și la peste 1500 de concurenți la start.

Prin 2013 am pornit Brainie Studio, care vine cu soluții deștepte în întâmpinarea clienților cu business-uri care se dezvoltă în zona online.

În 2014, amintindu-mi că prin 2006 scriam, am deschis unbaiat.ro – am cumparat domeniul intr-o perioada in care imi doream tare sa ies din zona de „un baiat” (stiti voi, atunci cand cineva stie un baiat care stie, poate, face, se ocupa) care a devenit, începând cu 2016 razvan-radulescu.ro .

În toată perioada aceasta am încercat mai multe proiecte (în mare parte online), fiind, de felul meu, destul de antreprenor. Multe au disparut insa toate mi-au dat idei pentru altele noi.

Ne vedem fie aici fie… pe net.